Menu

Kindernatuurtuin

Maar liefst een derde van de boomgaard is speciaal ingericht voor kinderen. Geen speeltuin maar een boomgaard waar je mag spelen. In dit deel van de boomgaard vind je hutjes, een waterpomp, takken om zelf mee te bouwen, een zandbak en een modderkeuken.
Klimmen, klauteren, kliederen, verstoppen, ruiken, voelen, proeven, horen en uitrusten. Het kan allemaal in de natuurbelevelingstuin. Kinderen maar ook volwassenen die zich jong genoeg voelen kunnen er hun hart ophalen. Regelmatig organiseren we activiteiten voor kinderen. Bijvoorbeeld broodjes bakken, knutselen of voorlezen.

Kinderen denken zelf ook mee over hun tuin. Zo hebben kinderen van de Meester Verwerschool meegedacht over een uitkijktoren voor de Hof. En in 2017 is de uitkijktoren er ook gekomen via een crowdfundingsactie. Je kan nu prachtig over alle bomen heen kijken.
Op woensdag 19 april 2017 werd de toren vrolijk ingewijd door leerlingen van de Meester Verwersschool. Een aantal foto's van deze middag kun je bekijken op onze facebook pagina.