Menu

Nieuws

Workshop tekenen in de Hof van Seghwaert

In de Hof van Seghwaert kan je op donderdagmiddag 7 juli meedoen aan een workshop tekenen. Je hebt geen ervaring nodig, iedereen kan meedoen!
Aan het begin van de workshop krijg je uitleg over de verschillende materialen waarmee je kan gaan tekenen, potlood, fineliner en krijt. Daarna ga je aan de slag met het tekenen van de bloemen en planten op de Hof waarbij je diverse tips en tricks krijgt over hoe je bijvoorbeeld bloemen kan tekenen.
De workshop vindt plaats op donderdag 7 juli en duurt van 13.00 tot 15.00 uur. Deelname kost 5 euro inclusief koffie en thee. De workshop wordt georganiseerd door Christiane Stokvis en Sacha van Vlaardingen.
Aanmelden via info@hofvanseghwaert.nl

Gluren MET de Buren

Op 3 juli, de dag waarop in heel Nederland Gluren bij de Buren wordt gevierd, organiseert De Hof een muzikaal spektakel onder de naam ‘Gluren MET de Buren’. Kom en geniet met ons mee.

Er treden maar liefst twee bandjes op in de Hof. De ukeleleband Sweet Lake Ukes trapt als eerste af met een optreden. Zij laten bekende covers, zoals Country roads, Jolene en La Bamba horen.  Daarna volgt de band Mess Around. Hen ken je misschien nog wel van Gluren bij de Buren eerder dit jaar. Zij spelen country-, folk- en bluesnummers, o.a. van Neil Young, CCR en Bonnie Raitt. Dat wil je toch niet missen?
Programma:

  • 13.30 uur optreden Sweet Lake Ukes
  • 14.00 uur pauze
  • 14.30-15.15 uur optreden Mess Around

Kom jij meegenieten? Het is vrije inloop en je hoeft je voor dit evenement dus niet aan te melden.
Kom langs en neem je buren mee!

(Op 3 april was het Gluren bij de Buren in Zoetermeer en dat was weer een groot succes. En wij vieren graag feestjes dus daarom ook op 3 juli muziek in De Hof van Seghwaert)

Adres: boomgaard achter Gaardedreef 169.
Loopafstand van RandstadRailstation Seghwaert.